Laatste schooldag voor groep 8 Roxenisse

Foto: Sam Fish

De zeventien leerlingen uit groep 8 van obs Roxenisse in Melissant hebben een speciale ochtend achter de rug. Dit natuurlijk alles om te vieren dat het voor hun de allerlaatste schooldag is op de basisschool.

Door Sam Fish

Op het schoolplein is door de andere kinderen van de school de rode loper uitgelegd zodat de achtstegroepers een grote entree mogen maken op hun laatste dag. Dat kan echter pas als de leerlingen op school zijn en ook dat vervoer is geregeld. De kinderen zijn door hun ouders naar camping de Elizabeth Hoeve in Melissant gebracht om daar over te stappen op een echte Amerikaanse Schoolbus. De kinderen krijgen een ritje door het dorp en eindigen, met harde muziek en een groot feest achterin de bus, voor de school waar ze via de rode loper de school in mogen.

Naast het speciale busritje is er een heerlijke lunch geregeld waarna de leerlingen in groepjes opdrachten moeten vervullen verspreid over het dorp. Het team met de snelste tijd wint eeuwige roem en natuurlijk ligt er voor alle leerlingen een traktatie klaar.

LEES OOK: Waterige afsluiting themaweek D’n Tuun

Reacties