Profile Car & Tyreservice Rinus Roon opent nieuwe vestiging

Foto: PR Rinus Roon

Wie de naam ‘Rinus Roon’ hoort, denkt aan specialisten die advisering, levering en reparatie van alle soorten en typen banden voor de landbouw, grondverzet, transport en industrie verzorgen.

Daarnaast kunnen ook particuliere en zakelijke klanten uit Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland in de vestigingen in Zierikzee en Middelharnis terecht voor het complete onderhoud (incl. apk) en reparatie aan personenauto’s en kleine bedrijfswagens.

“Om de serviceverlening voor onze klanten in het grote werkgebied nog verder te optimaliseren hebben wij een nieuw en modern filiaal aan de Lorentz 11 in Middelharnis betrokken”, vertelt directeur Rini Bustraan. “Om dit feit te vieren openen wij op vrijdag 15 en zaterdag 16 december de deuren. Tijdens deze open dagen geven wij alle belangstellenden en zakelijke relaties gelegenheid om een kijkje te nemen in onze nieuwe moderne werkplaats. Uiteraard wordt voor een hapje en drankje gezorgd.” Tijdens de open dagen presenteren diverse leveranciers en lokale bedrijven zich met een stand. “Voor de kids staat het Profile springkussen klaar”, voegt Rini toe. “Raceliefhebbers zich kunnen uitleven op de F1-race simulator.”

LEES OOK: Edudelta College weer benoemd tot beste Groene MBO van Nederland

Ontwikkeling
“De opening van de nieuwe vestiging in Middelharnis geeft wel aan dat ons bedrijf volop in ontwikkeling is”, concludeert Rini. “Om die reden zijn wij voor ons filiaal in Zierikzee op zoek naar een landbouw/pechservice monteur en automonteur/apk keurmeester. Voor Middelharnis zoeken wij een allround bandenmonteur en automonteur/apk keurmeester. Mensen die op zoek zijn naar een leuke job binnen een dynamische organisatie raad ik dan ook zeker aan om tijdens onze open dagen een kijkje te komen nemen.”

Reacties

Cookieinstellingen