The Brazilian Wax Effect in het JAC

The Brazilian Wax Effect
Foto: The Brazilian Wax Effect

Op zaterdag 21 maart zal meidenband The Brazilian Wax Effect optreden in het Jongeren Activiteiten Centrum aan de Molenweg in Middelharnis. Goïnza zal het voorprogramma verzorgen.

The Brazilian Wax Effect is een vijfkoppige meidenband met een bite en bestaat uit zangeres Alisa, toetseniste Daisy, bassiste Wies, gitariste Anouk en drumster Marjolein. Deze formatie is een aantal jaar geleden ontstaan en sindsdien hét hoofdingrediënt voor een goed feestje. Met een divers repertoire van covers speelt de band voor ieder wat wils. Blondie en Madonna komen hand in hand voorbij met Arctic Monkeys en The White Stripes.

Lekkere muziek waarmee de meiden de voetjes van de vloer krijgen en het dak eraf blazen. Harde rocknummers en softe 80’s hits, funky gitaarriffs en hiphopbeats. Kortom, lekker zacht met een rauw randje.

Lees ook: DJ Erwin: Het publiek staat voor dezelfde verrassing als ik

Goïnza

De avond wordt geopend door de nieuwe band Goïnza, gevormd door zangeres Lisa Uijtewaal, gitarist Alvin Dirksen, bassist Maarten Tromper en drummer Machiel Hoogenboom. Zij zullen het publiek opwarmen met alternatief eigen werk

Dus, zin in een muzikale, dansbare meezingavond? Kom dan zaterdagavond 21 maart naar het JAC tegenover de Lidl. De zaal opent om 21.00 uur en de muziek start om 22.00 uur. De entree is gratis.

Reacties