Van der Staaij over Haagse politiek

Foto: Dirk Hol

Op vrijdag 10 november zal de fractieleider van de SGP, mr. C.G. van der Staaij, spreken in Ooltgensplaat.

Deze interactieve openbare avond zal in het teken staan van actuele politiek. Niet alleen in de Den Haag maar ook op Goeree-Overflakkee. De Oostflakkeese afdeling van de SGP nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn in ‘het Centrum’, Weesmolenstraat 12 te Ooltgensplaat. Inloop vanaf 19.30 uur. Officiële start van de bijeenkomst om 20.00 uur.

De bijdrage van Tweede Kamerlid van der Staaij zal voor een groot deel in het teken staan van de achterliggende kabinetsformatie en het aantreden van een nieuwe regering. Wat betekenen nu deze plannen voor de begroting en in de praktijk van alledag?

LEES OOK: Roelof Bisschop op werkbezoek over duurzaamheid en mobiliteit

Daarnaast zal er een impressie gegeven worden over ontwikkelingen op Goeree-Overflakkee, maar waar de landelijke overheid ook – soms letterlijk –  een duit in het zakje moet doen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de aanpak van de N59 en de getijdencentrale. Ook is er gelegenheid om te spreken over initiatieven van het ‘Smart Water’-concept en ‘Paulina.nu’.

Naast het Tweede Kamerlid, zullen ook leden van de SGP-fractie van Goeree-Overflakkee aanwezig zijn, om uw vragen te behandelen.

Reacties