Menno de Bruyne spreekt in Ouddorp

Foto: SGP Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 4 november brengt, op uitnodiging van de SGP-jongeren van Goedereede, Menno de Bruyne een bezoek aan Goeree-Overflakkee.

Hij zal in Ouddorp door zijn bril een blik werpen op de Tweede Kamer. Menno de Bruyne is als persvoorlichter het gezicht van de SGP. Door de Tweede Kamervoorzitter is hij onlangs gevraagd om Kamerhistoricus te worden.

Vorig jaar brachten de SGP-jongeren met zo’n 60 jongeren van het eiland een bezoek aan de Tweede Kamer. Nu is een tegenbezoek gepland van deze typische SGP-er en Haagse propjesschieter in het partijblad de Banier. Vanwege zijn ruim 30-jarige betrokkenheid bij de Tweede Kamer en na de langste kabinetsformatie ooit, zal hij anekdotes kunnen opdiepen die je nog nooit gehoord hebt.

LEES OOK: Flakkeese bingo en spelletjesavond in het Streekmuseum

Iedereen is van harte welkom om op deze interactieve avond mee te maken hoe het in de Tweede Kamer eraan toe gaat. De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 4 november in het verenigingsgebouw ‘Eben-Haëzer’ aan de Preekhillaan 3 te Ouddorp. Inloop vanaf 19.30. De avond start om 19.45 uur.

Reacties

Cookieinstellingen