Flakkeese bingo en spelletjesavond

Foto: Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Speel mee tijdens de Oudhollandse spelletjesavond in het Streekmuseum Goeree-Overflakkee in Sommelsdijk op vrijdagavond 27 oktober 19:00 uur. Schuif aan voor een spelletje Ganzenbord of Mens-erger- Je-Niet en ontdek of Kwartetten en Memorie nog steeds je fanatiekste gevoelens naar boven haalt. Als afsluiting wordt er om 21:00 uur een Flakkeese Bingo georganiseerd.

Deze avond is ook zeker toegankelijk voor kinderen. Samen met hun (groot-)ouders kunnen zij fanatiek aan de slag en spelletjeswinnaar van de familie worden!

Toegangskaarten (€2,50) zijn te koop via leerenbeleef.nl of bij de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Deze activiteit is in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Dit jaar is het landelijke thema“Geluk”. Op Goeree-Overflakkee wordt er gefocust op de jaren ’50, ’60 en ‘70, met als ondertitel “Toen was geluk heel gewoon”.

LEES OOK: Avond van de Geschiedenis in het Rondeel

Vrijdagavond 27 oktober | aanvang 19:00 uur |Toegang €2,50 p.p. |Streekmuseum GO,Sommelsdijk |Aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Reacties