Repair Café op GO is all-round

Foto: Repaircafé

Sinds 2012 zijn ook op ons eiland repair-vrijwilligers actief, om u te helpen uw spullen te repareren en zo langer te kunnen gebruiken.

Minder weggooien dus! Tijdens de jubileumviering bleek het voor wethouder de Jong verrassend, dat je bij een Repair Café niet alleen voor technische zaken terecht kunt.

De eerstvolgende repair-ochtend op Goeree-Overflakkee is op zaterdag 3 juni op locatie Middelharnis. Maandelijks is daar een vrijwilligersteam aanwezig dat ook kleding- en fietsreparaties aanpakt. Dit naast het doormeten en waar mogelijk herstellen van kleine huishoudelijke apparaten, speelgoed, lampen etc. waarvoor u ons al weet te vinden.

LEES OOK: Collectief zonnedak in Ooltgensplaat

Elk van de nu ruim 1200 teams wereldwijd heeft een andere werkwijze. Zo laat men in Middelharnis de reparatie van mobiele telefoons en tablets bewust over aan de jonge ondernemers in onze gemeente, die zich daarin gespecialiseerd hebben. Elders staat een Repair Café daar wellicht wel voor open. Niet alleen de openingstijden dus, ook waar we u wel of niet mee kunnen helpen vindt u op de website www.repaircafeGO.nl.

Reacties