JMK Ouddorp weer in de prijzen

Foto: Jouw Marktkraam Ouddorp

Onlangs werd bekend dat Sanne’s Sieraden kraam bij Jouw Marktkraam Ouddorp de landelijke winnaar was van een onderlinge wedstrijd voor de mooiste kraam.

Manager Peter Grinwis reikte ter gelegenheid hiervan onlangs de bloemen uit. Op 1 april staat er een heropening op het programma, dan wordt Jouw Marktkraam Ouddorp twee keer zo groot met een nog groter assortiment.

Sanne verteld: ‘Toen een vriendin van mij een hobbywinkel opende en daar spulletjes verkocht om sieraden te maken, begon het tóch weer te kriebelen.’ Ze vertelt hoe ze weer begon met het maken van sieraden, nadat ze hier jaren geleden mee was gestopt. Mensen die bij haar vriendin in de winkel kwamen begonnen haar te vragen of ze haar juweeltjes ook verkocht en daarom legde ze wat van haar creaties in de hobbywinkel. En zo begon ze ter verkopen de naam Sanne’s Sieraden!

LEES OOK: Bosseschool krijgt derde SEEF-label

Niet meer weggeweest
‘Een vriendin van mij tipte me vorig jaar over de opening van Jouw Marktkraam Ouddorp en ik besloot voor drie weken een kraam te huren. Hier verkocht ik, geheel tegen verwachting in, zó goed dat ik er sindsdien niet meer weg ben geweest.’ Nu rijdt Sanne iedere week naar Ouddorp om haar kraampje aan te vullen en inmiddels ook bij Jouw Marktkraam Tholen.

Ondanks dat de verkoop ontzettend goed gaat, ziet de creatieveling het nog niet zitten om haar brood volledig te verdienen met de winst van haar sieraden. 32 uur per week bekommert ze zich nog over oudere mensen in de Thuiszorg en dit vindt ze nog veel te leuk. Daarom besteedt ze gewoon al haar vrije tijd aan het maken van armbanden en kettingen. ‘Nee, ik heb geen speciale hobbykamer. Dat doe ik gewoon in het midden van de woonkamer dan is het net alsof er een bom is ontploft!’ Ben je benieuwd wat ze allemaal in de aanbieding heeft? Bezoek dan Jouw Marktkraam in Ouddorp of Tholen.

Reacties