Nieuwe kleding A-selectie DBGC

Foto: DBGC

Adviesgroep De Vogel is de komende drie jaar medekledingsponsor van de A-selectie van DBGC. Het financiële adviesbureau, dat vestigingen heeft in Ouddorp en Middelharnis, sponsort de nieuwe trainingskleding, die op donderdag 19 februari officieel werd uitgereikt aan de spelers en technische staf.

De trainingskleding bestaat uit zowel een trainingspak als een zomerse trainingsset met korte broek en t-shirt, zodat de spelers er bij alle weersomstandigheden picobello bij lopen. Achter op het trainingsjasje staat het logo van Adviesgroep De Vogel gedrukt. De kleding, van het merk Macron, is geleverd door Unito Sports, de vaste kledingleverancier van DBGC. De Vogel-directeur Jan Peter Robijn, die zelf een jaar bij DBGC speelde, overhandigde het eerste exemplaar donderdagavond symbolisch aan bestuurslid sponsoring Helco Sala en ging daarna op de foto met de A-selectie. Zowel het bestuur als de A-selectie van DBGC is Adviesgroep De Vogel erg dankbaar en kijkt uit naar de samenwerking.

Lees ook: About Today geeft voorproefje nieuwe EP

Over Adviesgroep De Vogel
Adviesgroep de Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen: van de eenvoudigste jeugdspaarrekening of bromfietsverzekering tot de meest complexe oudedagsvoorziening, woningfinanciering of bedrijfsadvies. Dankzij een zeer ruim assortiment, een fors aantal gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij onze eilandgemeenschap is Adviesgroep de Vogel bij uitstek toegerust om u te begeleiden op de belangrijkste momenten van uw financiële leven.

Reacties

Cookieinstellingen