Van Dijk Techniek wordt duurzamer

Foto: Van Dijk Techniek

“Niet alleen het aanleggen is duurzaam, maar ook bij de materialen kiezen we voor duurzaam”, vertelt Pim van der Linde, marketing specialist bij Van Dijk Techniek.

Van Dijk Techniek is een elektrotechnisch bedrijf voor industrieel, zakelijk en particulier. Ze leveren aan grote bedrijven als Croon en Huisman. En sinds een aantal maanden gooien ze het helemaal over een andere boeg; duurzaam.

LEES OOK: Ben jij dé filmkenner van 2016?

Nieuw en duurzaam
Pim van der Linde is nu ongeveer twee maanden bezig met de weg naar duurzaamheid. “Het bedrijf was eerder al wel duurzaam ingesteld, maar nu krijgt het echt een boost”, zegt hij. “Het zat wel in de diensten, maar het werd niet uitgedragen, we stonden er niet bekend om. We blijven gewoon vernieuwen, met het oog op de toekomst”.

“In principe is alles wat we doen duurzaam, tenzij de klant anders wenst. Dat gebeurt wel eens als er iets vervangen moet worden dat nog niet duurzaam is ingesteld”, aldus Pim. “We leveren bijvoorbeeld slimme thermostaten, LED-verlichting en zonnepanelen. Daarnaast geven we advies wat bij de klant past en installeert het team vervolgens alles zelf.

Daarnaast komt er ook een hele nieuwe website met een webshop.

Service
“Bij Van Dijk Techniek staan we voor persoonlijke service, dat is zeer belangrijk voor ons”, vertelt Pim. “Mensen kunnen bij ons langskomen voor advies en we leveren een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We hoeven niet de laagste prijs te vragen, maar ook zeker niet de hoogste. De prijs die we vragen past goed bij wat we leveren. En we leveren alleen wat moois, iets wat we zelf ook zouden willen hebben”.

van-dijk-jpgtest

Verbonden
Van Dijk Techniek is niet zomaar een bedrijf, het is ook partner van verschillende evenementen. “We waren partner van het NK Wielrennen en we steunen De Jonge Spartaan en de Ondernemersvereniging van Goeree-Overflakkee. Op deze manier verbeteren en verbreden wij onze band met het eiland”, zegt Pim.

De nieuwe slogan vraagt ook om verbintenis door mensen vragen mee te doen. Duurzaam op weg, fiets je met ons mee? vraagt mensen om ook duurzamer te gaan leven. “We doen ook wel eens win acties op Facebook, we plaatsen foto’s van de zaak en foto’s van onze hond Pom scoren ook goed bij onze volgers. Mensen vinden dat soort dingen leuk en het maakt ons een erg benaderbaar”, vertelt hij lachend.

LEES OOK: Weervrouw Helga van Leur komt naar Sommelsdijk voor een klimaatcollege!

Kortingsactie!
Speciaal voor de lezers van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl heeft het bedrijf een kortingsactie opgezet. Alle lezers krijgen € 30,- korting op een groepenkastinspectie. De werkwijze en resultaten van de inspectie worden samengevat in een duidelijk rapport. Hierin is te zien wat Van Dijk Techniek je aanbeveelt  om verbeteringen en/of aanpassingen in de installatie door te voeren.
Om in aanmerking te komen voor de korting stuur je een mailtje naar [email protected] met als onderwerp GO Nieuws kortingsactie.

Actie-groepenkast-inspectie (1)

Reacties