Goud voor CuraMare

Foto: Pixabay

De kwaliteit van zorg van CuraMare is goud waard, dat bleek tijdens de PREZO audit in de week van 13 tot en met 17 juni.

De Vliedberg in Ouddorp, Geldershof in Dirksland, Nieuw Rijsenburgh in Sommelsdijk en CuraMare Thuiszorg worden allemaal voorgedragen voor het Gouden kwaliteitskeurmerk in de zorg. “Het staat buiten kijf dat de kwaliteit van zorg bij ons voorop staat. Daar wordt dagelijks door al onze medewerkers hard aan gewerkt. Die kwaliteit zit in kleine dingen, zoals persoonlijke aandacht voor de cliënt maar ook in bijna vanzelfsprekende zaken als de dagelijkse zorg voor het lichaam en de ondersteuning bij een zinvolle dag invulling. Dat we nu dit gouden keurmerk in ontvangst mogen nemen, is een kroon op het werk”, aldus een trotste Wim Driesse van de Raad van Bestuur.

LEES OOK: Banketbakkerij Van Helden 55 jaar!

“De afgelopen jaren is de zorg meer en meer verschoven ‘van zorgen voor naar zorgen dat’. De eigen regie van de cliënt is hierbij het uitgangspunt. Daarnaast hebben we stappen gemaakt door een hechtere samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers en de introductie van een digitaal cliënt portaal onder de naam mijnCuraMare”.

PREZO
Een PREZO kwaliteitssysteem ondersteunt organisaties en professionals bij het behalen van prestaties gericht op interne kwaliteitsverbetering en vanuit cliëntenperspectief. Kwaliteit van leven staat daarbij steeds centraal.

Reacties

Cookieinstellingen