55 jaar Banketbakkerij van Helden!

Foto: Banketbakkerij Van Helden

Dit jaar bestaat Banketbakkerij van Helden 55 jaar en natuurlijk laat men dat niet ongemerkt voorbij gaan.

Zo zijn er deze week spectaculaire jubileumacties waarin het getal 55 centraal staat. Daarnaast maken alle klanten deze week kans op een jubileumtas met inhoud ter waarde van 55 euro! Het enige wat men hoeft te doen is de aankoopbon in de speciale jubileumbus te stoppen. Uit de ingeleverde bonnen van die week zal dan een winnaar worden getrokken.

Toen Maarten en Elly van Helden in 1961 dit bedrijf begonnen, hadden ze natuurlijk niet verwacht dat dit na 55 jaar de enige gespecialiseerde banketbakker in de regio zou zijn. Nadat Peter en Selma het bedrijf sinds 2000 runnen is het ambachtelijk bedrijf op Dn Diek na verloop van tijd uitgebreid met een tearoom en ijsverkoop.

LEES OOK: CD voor Marcel S & Katsie E

Gespecialiseerd ijsbereider
Dat ze geen fabrieksijs verkopen is duidelijk te merken aan het assortiment. Het is niet toevallig dat je alleen hier bijzondere smaken tegen komt gemaakt door de enige gespecialiseerde ijsbereider van het eiland.

Nashi-perenijs, Kruukplaetjes ijs en Ouddorps Duindoornbes ijs zijn uniek smaken voor Nederland. Het ambachtelijke ijs uit eigen bakkerij wordt niet alleen vanuit de winkel verkocht, maar ook in het Inspiratiecentrum Grevelingen en via de speciale ijskar die op de regionale evenementen staat. Daarnaast verkopen ze ook Frozen Yoghurt waarbij je kan kiezen uit de verschillende toppings en sauzen.

Zoals elk jaar tijdens de zomermaanden, is de ijsverkoop weer van maandag t/m vrijdag tot half 10. Vanwege het jubileum kost het 2e bolletje ijs deze week na 18.00 uur slechts 55 cent! Een goede reden om een stukje om te fietsen of te lopen.

Flakkeecialiteiten
Niet alleen met het ijs worden bijzondere soorten gemaakt, maar ook met de rest van het assortiment. Zo verkoopt Banketbakkerij van Helden naast de welbekende Kruukplaetjes ook unieke producten zoals GO-tjes (koekjes in vorm van het eiland gemaakt met ingrediënten van het eiland), Goereese Kaasbroodjes (met kaas van de Mekkerstee), Flakkeeënaers (chocolade of speculaas in de vorm van ons eiland) en Kruukplaetjes bonbons.

LEES OOK: Dieren4U leeft op donaties

Voor de beroemde “gebaksrollen” hebben ze onlangs nog een beker in ontvangst mogen nemen vanwege uitmuntende kwaliteit. Ter ere van dit feit is er deze week ook een speciale jubileum rol te koop voor maar € 5,50.

Nieuw: Flakkeese Joekel
Vanaf nu is weer een bijzonder product bij gekomen: De Flakkees Joekel! Een dubbele koek met de afbeelding van Goeree Overflakkee erop en stroop ertussen. Alleen deze week te koop voor de spotprijs van, je raad het al, 55 cent!

Bestellen via de nieuwe website
Onlangs is ook de website debanketbakker.nl geheel vernieuwd. Niet alleen de lay-out is gebruiksvriendelijker geworden maar er is ook de webshop aangepast. Hierdoor is het voortaan mogelijk is om tot 23.00 uur de heerlijke producten te bestellen voor de volgende dag.

Reacties