Jumbo Sperling steunt KNWU NK wielrennen

Foto: Jumbo Sperling

“Jumbo Sperling vindt het belangrijk dat mensen bezig zijn met hun gezondheid. Wij sponsoren daarom ook graag sportevenementen en sportverenigingen. De NK toertocht is zo’n evenement. Het geeft ons tevens de mogelijkheid om onze unieke formule zichtbaar te maken op het hele eiland”, zegt een woordvoerder van de supermarkt.

Jumbo Sperling is een andere supermarkt dan de overige supermarkten op het eiland. Ze bestaan sinds februari 2014 als Jumbo Supermarkt. Jumbo Sperling heeft ongeveer 100 medewerkers in dienst, waarvan vele medewerkers als hulpkracht. In de zomerperiode bedienen zij naast de vaste klanten uit Ouddorp en omstreken vele Nederlandse en Duitse toeristen.

LEES OOK: Alles wat je moet weten over het NK Wielrennen

Coen Sperling geeft de medewerkers veel vrijheid en verantwoording op de winkelvloer, Pascal Bezuijen is als bedrijfsleider verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de supermarkt en dit doet hij samen met een team van afdelingsmanagers. Maar ook de overige medewerkers hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheden en takenpakket.

Jumbo Sperling, voorop in ontwikkeling
Jumbo Sperling is sinds april van dit jaar gecertificeerd met het SSK Keurmerk. Dit keurmerk staat voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. “Dit geven wij vorm door een energiezuinige koelinstallatie, dag afdekking van de koelingen, betrokkenheid bij de Vliedberg, sponsoring van kerken en verenigingen etc. Het NK wielrennen past hier natuurlijk helemaal bij”.

“Wij bieden de consument het breedste assortiment, de beste service en de laagste prijs. Dit alles is geborgd in de zeven zekerheden. Zo ontvangt u een product gratis als dit product elders goedkoper is, hebben wij een mals garantie voor rundvlees, krijgt u uw boodschappen gratis als u de vierde wachtende in de rij bent en staan uw wensen centraal. Bij ons betaalt u altijd de laagste prijs, tevens hebben we jaaraanbiedingen en hebben wij nu de zomeraanbiedingen”, aldus de woordvoerder.

LEES OOK: Het NK Wielershirt nu ook te koop op Goeree-Overflakkee

De winkel wil altijd voorop lopen met ontwikkelingen! Zo waren zij de eerste supermarkt op het eiland met het zelfscansysteem en hadden ze als eerste een Pick Up Point. Een ander sterk punt van de winkel is de parkeergelegenheid en de aanwezigheid van andere winkels op PLEIN 215. Er zijn nu ruim 120 parkeerplaatsen en er worden nog 15 extra plaatsen gerealiseerd voor 1 juli a.s.. PLEIN 215 is in 2015 ontstaan door een samenwerking van visspecialist Hameeteman, De Bloemensuper, Fietsverhuur Ouddorp en Visrestaurant Hameeteman.

Reacties