NK Wielershirt nu ook te koop op GO

Foto: Organisatie NK Wielrennen

Het NK wielrennen staat voor de deur en de wielerkoorts begint langzaam om zich heen te slaan.

Om alvast in de sfeer te komen kunt u nu al uw eigen officiële NK wielershirt kopen. Een professioneel wielershirt dat tegen weer en wind bestand is. Wel zo handig tijdens het NK van de wind, de strijd tegen de elementen.

Het shirt heeft blauwe, oranje en witte accenten en het rood-wit-blauw op de achterkant. De logo’s van de Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie, de Stichting NK Wielrennen 2016 en Goeree-Overflakkee zijn er in verwerkt. Het wielershirt is tevens voorzien van drie makkelijk te bereiken achterzakken, is gemaakt van polyester, verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en kost €39,95.

LEES OOK: Ruim een miljoen kroonkurken voor KiKa GO!

Verkooppunten
U kunt het wielershirt kopen via de website van het NK. Ga naar nkwielrennengo.nl en klik op de fanshop pagina. De shirts zijn ook te verkrijgen bij onderstaande officiële verkoopadressen:
– Buijsse Mode in Middelharnis
– Recreatiepark De Klepperstee in Ouddorp
– 2Wielers Dirksland in Dirksland
– VVV kantoor in Ouddorp

“Daan Buijze, eigenaar Buijsse Mode Middelharnis: als partner van het NK wielrennen verkopen we niet alleen het officiële NK wielershirt, we zorgen voor de aankleding van het bestuur, rondemissen en gastvrouwen. Wij zijn blij dat wij de sportbelevenis op het eiland op deze manier kunnen ondersteunen.”

Tijdens de Menheerse Havendag op 4 juni, de NK Masters op 11 juni en natuurlijk tijdens het NK wielrennen zelf, worden de wielershirts verkocht bij verschillende standjes. Er is slechts een gelimiteerd aantal wielershirts beschikbaar, dus wees er snel bij en haal jouw unieke aandenken aan het Nederlands kampioenschap op Goeree-Overflakkee in huis!

Reacties