Circusartiest voor een dag

Foto: OBS Ollie B Bommel

Op een zonovergoten dag streek afgelopen donderdag, 26 mei Circus Tadaa neer in Den Bommel.

OBS Ollie B Bommel en CBS ’t Kompas hadden de handen ineen geslagen en trakteerden de kinderen mede dankzij een aantal sponsoren op een geweldige dag vol amusement.

Op woensdagavond kregen de hulpouders en de leerkrachten een spoedcursus aangeboden zodat ze de leerlingen perfect konden begeleiden. Gedurende de ochtend kregen de leerlingen de kans om met alle acts te oefenen. Zo werd er onder meer  gejongleerd, gegoocheld maar ook koorddansen was 1 van de onderdelen. Op deze manier konden alle leerlingen een act kiezen die het beste bij hen paste.

LEES OOK: Grote rommelmarkt in Middelharnis

Na een gezamenlijke lunch gingen de kinderen aan de slag met de act van hun keuze, werd er bijpassende kleding gekozen en mochten de kinderen langs de grime.

Vanaf 14:00uur werd het circus officieel geopend door onze eigen circusdirecteur en konden ouders, opa’s,  oma’s en andere belangstellenden genieten van een wervelende show.  Beide scholen bedanken alle leerlingen voor hun prachtige voorstelling, de hulpouders voor hun inzet en natuurlijk al het publiek voor hun enthousiasme en aanwezigheid.

Reacties