Grote rommelmarkt in Middelharnis

Foto: Wil Alberts

Buurtbewoners in Middelharnis hebben wederom de handen ineen geslagen en organiseren een grote rommelmarkt om elkaar beter te leren kennen én de zolder op te ruimen!

Wegens groot succes voorgaande jaren wordt op zaterdag 25 juni in de Prinses Marijkestraat van Middelharnis een buurtrommelmarkt gehouden. Inmiddels zijn er meer dan 40 aanmeldingen van (dorps)bewoners die deel zullen gaan nemen aan deze rommelmarkt.

In 2006 ontstond bij Wil Alberts (een bewoonster van de Prinses Marijkestraat uit Middelharnis) het idee om samen met haar buren een rommelmarkt te organiseren. Een rommelmarkt met als doel weer wat ruimte op zolder te creëren en tevens de buren beter te leren kennen. Ze had niet voorzien dat haar idee uit zou groeien tot een groot opgezette rommelmarkt met maar liefst meer dan 80 deelnemers uit de gehele regio. De rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement voor de gehele buurt waarbij buren van diverse leeftijden en achtergronden prettig met elkaar omgaan en zich daar persoonlijk ook voor inzetten. De rommelmarkt is zelfs een begrip geworden in Middelharnis en Sommelsdijk, waardoor ook bewoners buiten de “buurt” deelnemen aan de rommelmarkt en hun “waar” te koop aanbieden. Dit jaar wordt de rommelmarkt alweer voor de 10 e keer georganiseerd.

LEES OOK: Orkestproject Muziekschool GO

Zoekt u leuke spulletjes? Het is zaterdag 25 juni allemaal te vinden op de rommelmarkt in de Prinses Marijkestraat van Middelharnis. De rommelmarkt “Van Rommelzolder tot Straatverkoop” gaat om 9.00 uur van start en duurt tot 15.00 uur.

De Prinses Marijkestraat is een zijstraat van de Steneweg en van de Prins Bernhardlaan. Zowel op het schoolplein van D’n Tuun als in de Prinses Marijkestraat zullen buurtbewoners hun waar te koop aanbieden. Voor meer informatie of deelname kunt u contact opnemen met Wil Alberts, telefoonnummer 0187-612680.

Tevens is er dezelfde dag een grote verkoop van tweedehands kleding in de Oost-Achterweg van Middelharnis. De opbrengst daarvan is bestemd voor de Exoduskerk.

Reacties