Mooie cheque voor Daniel den Hoed Fonds

Foto: PR Jouw Marktkraam Ouddorp

Jouw Marktkraam schenkt regelmatig geld aan goede doelen vanuit de Goede Doelen Kraam. Dit keer is de cheque voor het Daniel den Hoed Fonds.

Richard Nieboer kwam de cheque namens het fonds ophalen. Hij gaat binnenkort zwemmen voor het Daniel den Hoed Fonds. Richard kreeg maar liefst 250 euro overhandigd. Met deze donatie wordt het wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut ondersteund.

Op 1 januari 2018 is de Daniel den Hoed Stichting als fonds opgegaan in de Erasmus MC Foundation. Alle werving voor innovatief kankeronderzoek in het Erasmus MC Kankerinstituut vindt sindsdien plaats onder de naam Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed, of simpelweg Daniel den Hoed Fonds. De stichting heeft tot doel om concrete projecten in het Erasmus MC mogelijk te maken. Meestal gaat het om wetenschappelijk onderzoek, maar ook de aanschaf van apparatuur. En er gaat geld naar projecten ten behoeve van patiëntenzorg.

“De opbrengt van de cheque komt voor een groot deel van mensen die, na het huren van een kraam, hun spullen achterlaten voor het goede doel. We stellen hiervoor lege kramen beschikbaar. Daardoor creëren ook deze spullen waarde voor het goede doel,” aldus Peter Grinwis. Hij is commercieel manager van het concept. Met de opbrengst worden elk jaar verschillende goede doelen gesteund.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen