Informatieavond flexwoningen voor Oekraïeners

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente en Oost West Wonen houden op woensdagavond 14 juni een informatieavond over de 111 flexwoningen aan de rand van Middelharnis.

De avond wordt gehouden in het Diekhuus in Middelharnis. De flexwoningen zijn bedoeld voor de Oekraïense vluchtelingen die hier op het eiland zijn opgevangen. Als zij de woningen niet meer nodig hebben, komen reguliere woningzoekenden in aanmerking. De 111 flexwoningen komen te staan aan de rand van Middelharnis en worden kant en klaar geleverd. Dit moet eind dit jaar gebeuren. Het gaat om flexibele prefab woningen die makkelijk verplaatst kunnen wonen. De locatie aan de Sommelsdijkse havendijk is dus maar tijdelijk.

Het kan zo zijn dat je nog vragen hebt over de woningen en het gebruik ervan. Stel daarom al je vragen aan de gemeente, Oost West Wonen en andere betrokken partijen. Dit kan van 19.30 tot 21.30 uur in het Diekhuus. In de theaterzaal wordt op vaste momenten een presentatie gegeven. In de andere zaal staan diverse kramen waar je in gesprek kunt met de verschillende betrokkenen. Zo hoor je hier meer over de bouwplanning of over de maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. Ook zijn er een aantal vluchtelingen, ongetwijfeld met Oekraïense lekkernijen. Uiteraard is er in de foyer ruimte voor wat drinken.

Kijk voor meer informatie over de flexwoningen op de website van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen