Windfonds Krammer deelt mooie cheques uit

Foto: Windfonds Krammer

Op donderdag 8 december heeft Windfonds Krammer cheques overhandigd om projecten in de omgeving (mede) te financieren.

Voor de gelegenheid waren vertegenwoordigers uitgenodigd bij het windpark. “Het is mooi dat de projecten zo variëren,” vindt penningmeester Rien Beijer. “En het is goed dat er ook kleinere bedragen worden aangevraagd. Het hoeft geen groot project te zijn om bij ons een aanvraag te doen. Windpark Krammer is van en voor de regio. We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert. En dat is opnieuw gelukt!”

Vier projecten

In deze ronde zijn er vier projecten die een bijdrage hebben gekregen van uit het windfonds. Mede dankzij die bijdrage kunnen zij hun project realiseren. Drie daarvan zijn projecten in Bruinisse. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting van een tennisbaan.

Maar ook op Goeree-Overflakkee is deze ronde een project gesteund. Dat was de Vereniging voor Natuur & Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO). Zij hebben een cheque gekregen van 4700 euro. Dat gaan ze gebruiken voor het plaatsen van een zwaluwtil.

Nieuwe projecten

Windfonds Krammer is altijd op zoek naar goede projecten om te kunnen ondersteunen. Dus heb jij een goed plan rondom welzijn, cultuur of natuur & milieu? En valt het plan binnen de postcodegebieden 4310, 4311,4675, 3244, 3255 of de directe omgeving? Neem dan een kijkje op de website van het windfonds en wie weet ben jij de volgende die zo’n mooi bedrag ontvangt. De deadline voor indienen is jaarlijks uiterlijk 1 oktober en 1 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen