Electro en Italo in Jailhouse!

Foto: Jailhouse

Het is zover! Zaterdag 20 februari gaan de voetjes nu eindelijk eens echt goed van de vloer.

Het heeft even geduurd, maar met HIJACKED zullen de liefhebbers van goede alternatieve dance eindelijk aan hun trekken komen.

LEES OOK: DBGC koestert punt tegen WFB

In de stijl van de eilandelijke party pioniers 0187records en Club Von Westen zal er gepoogd worden menige heup te ontwrichten. Wil je eens wat anders dan Lup? Uitgekeken op Tiësto en Afrojack? Doe dan mee met de kaping van het JAC en laat zien dat er op Flakkee wel degelijk gefeest kan worden.

Deze eerste editie zal om 20.00 losbarsten. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 19.30 uur. We draaien door tot 01.30. Wees er dus op tijd bij. De schade voor dit spacefeest bedraagt het astronomische bedrag van €2,50. Maar dan krijg je wel het onderstaande viergangen dansend buffet:

Zoloft
Ruim dertig jaar ervaring in het spinnen van plaatjes en verzamelaar van bijna alle dance stijlen! Er zit van alles wat in de platentas; van Elektro tot Disco, van House tot Italo, van Experimenteel tot New Wave. De CEO van 0187records en man van het eerste uur uit de tijd dat er nog dansfeestjes werden georganiseerd op het eiland.  “Let me take care of your depression!”.

Cant’Arsch (live)
Cant’Arsch is het alias van Erik Kanters, een producer van elektronische muziek afkomstig uit de laaglanden van Goeree Overflakkee. Zijn muziek wordt gekenmerkt door stevige elektro beats, techno synthesizers, afgetopt met vleugje hip hop en drum & bass. Zijn stijl kent invloeden vanuit de illustere Haagse elektro scene en het ondergrondse Rotterdamse tekno circuit. Optredens van Cant’Arsch zijn spaarzaam, maar zodra de soft-synths en digitale beats beginnen te spelen weet je dat het dakje eraf gefeest kan worden.

LEES OOK: Eerste studiemiddag tegen kindermishandeling

.flxr
Tafkaf: the artist formerly known as Flexor! Maakt stad en land onveilig met dikke Italo, analoog, elektroniek. Net als Zoloft een oudgediende uit de 0187 school. Flex hoor!

Celestial Terrestrial vs. Nelson
Terug op het eiland; twee drijvende krachten achter de succesformule Club Von Westen. Onder andere deze heren exporteerden het betere Flakkeese danswerk naar de overkant en zijn inmiddels een gevestigde naam in het Rotterdamse nachtleven. Stilstaan is geen optie als dit tweetal plaatsneemt achter een setje Technics. Italo, space, elektro, feest!

Reacties