Zomerstop en andere openingstijden voor de bieb

Foto: Sam Fish

Het is zomervakantie en dat betekent dat veel mensen op vakantie willen. Dat betekent dus ook dat niet overal de capaciteit is om alles te laten lopen zoals het normaal doet.

Dat geldt ook voor het digiTaalhuis, onderdeel van de bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Zij houden een volledige zomerstop. Alle activiteiten van het digiTaalhuis vinden niet plaats van 18 juli tot en met 12 augustus. Denk aan cursussen, workshops en taal- en leescafés. Er is één uitzondering op de regel, dat is het Digicafé in Middelharnis. Deze is elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur geopend. Je kunt daar terecht met alle vragen over je smartphone, tablet, laptop of het internet.

Aan de andere kant is daar de bibliotheek in Ouddorp. Daar zijn de openingstijden juist uitgebreid. Sinds kort kan de bibliotheek daar ook weer open op dinsdagmiddag en vrijdagochtend. Daarmee is de bieb geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kun je er terecht van 10.00 tot 12.00 uur. Dat geldt ook voor de zomervakantie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen