Music 4 Skin

Foto: Lars Horselenberg

Lars Horselenberg is 16 jaar en komt uit Nieuwe-Tonge. Al jaren heeft hij last van atopisch eczeem, een chronische huidaandoening waarvoor hij voor een bepaalde periode elke week naar het ziekenhuis moest. Maar alles is onder controle en nu is het aan hem om anderen te helpen.

“Ik ben geholpen door een project dat mede is opgezet door de Under Your Skin Foundation. Zij doen onderzoek naar en bestrijden huidaandoeningen. Het is een erg mooi doel en dus heb ik besloten dit doel te steunen”, vertelt Lars. “Ik ben nu zo ver dat mijn eczeem onder controle is en dat gun ik eigenlijk iedereen. Je zit hierdoor letterlijk beter in je vel”.

“Maar om mensen te kunnen helpen is er geld nodig”, zegt Lars. En dus organiseert hij samen met het Jongerenwerk Goeree-Overflakkee Music 4 Skin. “Het is een benefietconcert waarbij de opbrengst naar de Under Your Skin Foundation gaat”.

Het concert vindt plaats op zaterdag 14 maart in het JAC aan de Molenweg in Middelharnis. De entree bedraagt € 5,- en losse donaties zijn altijd welkom. Ook is er een loterij tijdens de benefietavond. De avond gaat om 19.30 uur van start.
Er zijn optredens van onder andere Fuel (een gloednieuw RGO bandje), The Soggy Bottom Girls, Alpaca, Papir Tapir en The Freebirds (uit Tholen).

Voor meer informatie over de Under Your Skin Foundation kunt u kijken op de website www.uyskin.com. Ook heeft de Under Your Skin Foundation een website gemaakt met alle informatie over verschillende huidaandoeningen. Deze webiste is te vinden via www.huidhuis.nl.

Reacties