Samenwerking GOEDvoorGOED en Stal van Eck

Foto: Goed voor Goed

GOEDvoorGOED biedt vanaf begin dit jaar ook dagbesteding aan bij Stal van Eck.

Joost van Welsenis van GOEDvoorGOED en Peter van Eck van Stal van Eck leerde elkaar in het najaar van 2015 kennen. Leo Pronk, van het Thomashuis Middelharnis, bracht beide mannen met elkaar in contact; ‘ik denk dat jullie elkaar mooi kunnen aanvullen’. Zo begon een voorzichtige samenwerking. Medewerkers van GOEDvoorGOED voerde diverse  klussen uit bij de Stal van Eck. Al snel ontstond er  enthousiasme bij  zowel de medewerkers van het kringloopcentrum als ook bij Peter en zijn vrouw Liesbeth. ‘Dit werkt en dit is leuk, hier kunnen we meer mee’

LEES OOK: Ingezonden – Belangrijke kaart toch bezorgd

Stal van Eck biedt een mooie aanvulling op de werkzaamheden die al aangeboden worden binnen het kringloopcentrum. Buiten bezig zijn, allerhande klussen doen, maar vooral de (pension) paarden hebben hun aantrekkingskracht.

Zoals alles wat start bij GOEDvoorGOED is het nu ook weer; we zien wel hoe het precies gaat lopen, we starten en zien waar men behoefte aan heeft en kijken of we dat kunnen bieden.

Met nadruk geldt ook hier; iedereen is welkom.  Wat de achtergrond ook is, zoek je een leuke plek op een (paarden)boerderij neem dan vrijblijvend contact op met de medewerkers van GOEDvoorGOED.

Reacties

Cookieinstellingen