€ 2260,- voor Serious Request!

Foto: Ellen Huisman

Zaterdagavond vond de vijfde editie van Eva & Friends for Serious Request plaats in het JAC aan de Molenweg in Middelharnis.

Een benefietavond vol muziek en gezelligheid om het Glazen Huis van 3FM te steunen. Dit jaar zet 3FM zich in voor de generatie van de toekomst in oorlog en conflictgebieden: Kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. Zij zijn de stille slachtoffers van de oorlog.

LEES OOK: Zaterdag drie generaties aan muziek in het JAC

Voor de vijfde, en waarschijnlijk ook de laatste, keer zette Eva zich in om geld op te halen voor het goede doel. Dit deed ze door € 5,- entree te vragen, ze verkocht merchandise met het logo van Eva & Friends erop en een van de bandjes doneerde een deel van de CD opbrengst van die avond. Natuurlijk waren losse donaties ook welkom.

“Met zijn allen hebben we een geweldig bedrag opgehaald, namelijk € 2260,-“, vertelt organisatrice Eva Wendt trots na afloop. “Vorig jaar haalde ik € 2160,- op voor Serious Request, het is leuk om zo’n vooruitgang te zien”. Er is zelfs nog een kans dat het bedrag nog hoger wordt, aangezien er nog aardig wat shirts extra besteld zijn, dus de verkoop gaat nog even door. “Dat kan door mij via Facebook een berichtje te sturen of kijk even op de pagina van Eva & Friends, daar staan ook foto’s van alles wat nog te koop is en natuurlijk de avond zelf”, aldus Eva.

LEES OOK: Dit is er deze week allemaal te doen in het Diekhuus

“Het ziet ernaar uit dat ik vervoer heb, dus ik ga het waarschijnlijk zelf langsbrengen in Heerlen als de dj’s het huis in zijn”, vertelt ze. “Ik ga denk ik een nummer van Muse aanvragen. In september won ik namelijk kaartjes voor Muse bij 3FM door mijn Serious Request actie op te geven”.

 

Reacties