150 kommen Soupalicious soep voor de Voedselbank

Foto: Albert Heijn

Iedereen moet af en toe kunnen genieten van een heerlijk kom soep. Maar niet iedereen kan dat betalen. Maar daar heeft Soupalicious iets op bedacht.

Voor elke Soupalicious soep die je koopt bij de Albert Heijn, doneert Soupalicious er nog een aan de Voedselbank. Zo kan iemand die het niet kan betalen, toch nog genieten van die heerlijke soep. Zelf een soep en de Voedselbank een soep. Doneren was nog nooit zo makkelijk.

Drie soepen

Albert Heijn verkoopt nu drie soorten Soupalicious soepen. Alle soepen worden voor 100 procent gemaakt met goede restgroenten van Albert Heijn. Deze groenten zouden anders worden weggegooid. Nu zitten ze in een heerlijke en vooral goede soep.

Milco Aarts is directeur bij Soupalicious. Hij is enorm blij met de samenwerking met de supermarktketen. “Doordat we in de supermarkt liggen, kan iedereen een plaatsgenoot helpen. We verwachten dat dit minimaal 150 kommen soep per jaar gaat opleveren voor de Voedselbank. En helpen is makkelijk, want onze soepen zijn heerlijk! Goed doen smaakte nog nooit zo lekker!”

Het is trouwens niet de eerste keer dat Soupalicious deelt met de Voedselbank Goeree-Overflakkee. In oktober 2020 werd er ook al 300 liter soep aan de Voedselbank geschonken door een actie met Beachclub ’t Gorsje!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen