Bibliotheken blijven gewoon open tijdens de lockdown

Foto: Sam Fish

Alle zeven vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zijn in de lockdown gewoon geopend. Open om te lezen, leren, ontmoeten en ontdekken.

De bibliotheek is namelijk een belangrijke en essentiële plek door haar dienstverleningen. Uiteraard gebeurt in de bibliotheek alles op gepaste afstand en met de geldende maatregelen. De reguliere activiteiten zijn tot 14 januari geannuleerd. Maar mensen zijn wel welkom bij het IDO spreekuur en het Digicafé.

IDO spreekuur

Voor vragen over de digitale overheid kun je terecht bij het IDO spreekuur. Dit spreekuur is wekelijks geopend in een bieb bij jou in de buurt. Hier kun je terecht voor vragen over uitkeringen, toeslagen, belasting én de CoronaCheck-App. Vooral van dit laatste is de bibliotheek zich bewust dat veel mensen hulp kunnen gebruiken.

In Middelharnis is het IDO spreekuur te bezoeken op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Digicafé

Heb je vragen over je smartphone, tablet, laptop of het internet? Bij het Digicafé vind je de antwoorden op al je vragen. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen. In Middelharnis is het Digicafé elke vrijdag geopend van 10.00 tot 11.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen