Spreekuur voor CBR rijbewijskeuring in Middelharnis

Foto: Pixabay; isabellajorn

Er komt een moment dat je een medische keuring nodig hebt voor het verlengen van je rijbewijs. De komende tijd kan dit gewoon in Middelharnis.

Je moet je medisch laten keuren als je ouder bent dan 75 jaar. Daarnaast heb je ook een medische keuring nodig bij een groot rijbewijs (C/D/E). Maar het CBR kan je ook om medische redenen doorsturen naar een arts.

De komende maanden kan die medische keuring een aantal keer gewoon op het eiland. En wel in het wijkcentrum van Middelharnis. De data hiervoor zijn de vrijdagen 16 juli, 30 juli, 13 augustus en 27 augustus. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen hiervoor 50 euro. Voor de houders van het groot rijbewijs tot 75 jaar kost de keuring 65 euro.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor het spreekuur kan uitsluitend via Regelzorg. Dat kan via de website van de organisatie. Bellen kan ook naar 088-2323 300.

Voor de datum van de afspraak is het belangrijk om de einddatum van je rijbewijs in de gaten te houden. Begin 5 maanden voor de einddatum met het plannen van de verlenging ervan. Zeker als je medisch gekeurd moet worden. De procedure kan namelijk aardig wat tijd in beslag nemen.