GO gepromoot op 50 Plus Beurs

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Vorige week is tijdens de 50 Plus Beurs in de jaarbeurs in Utrecht Goeree-Overflakkee gepromoot onder de circa 100.000 beursbezoekers.

Camping ’t Anker uit Nieuwe-Tonge en het promoteam van Goeree-Overflakkee hebben hiervoor, op initiatief van de campingeigenaren, de handen in een geslagen. Uiteindelijk met een mooie samenwerking tot gevolg.

Lees ook: Journalistiek les van Jelle Visser en Henrik-Willem Hofs

In de stand van Camping ’t Anker werd over zowel de camping als Goeree-Overflakkee verteld en werden de promotasjes van het promoteam uitgedeeld aan geïnteresseerden. De beursbezoekers waren boven verwachting enthousiast over de camping en Goeree-Overflakkee. De doelgroep, actieve mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder, was onder de indruk van de diversiteit van het eiland. En de vele mogelijkheden die Goeree-Overflakkee biedt op het gebied van fietsen, wandelen en recreëren. Ruim 80% van de gesproken beursbezoekers lieten hun gegevens achter voor het promoteam, om ook in de toekomst op de hoogte te blijven van het eiland en een bezoek te plannen. Een mooi voorbeeld van het bundelen van de krachten en het gezamenlijk branden van Goeree-Overflakkee.

 

Reacties

Cookieinstellingen