Crashing Bats in het JAC

Foto: Crashing Bats

Op zaterdag 12 september presenteert Poppodium Jailhouse een half Haagse / half Flakkeese band, de Crashing Bats! Met verschillende genres muziek van sing/songwriter tot progessieve & alternatieve rock zetten ze de meest bijzondere muzieklandschappen neer!

Met een vaste locatie in Den Haag wordt er al 1,5 jaar gerepeteerd en lol gemaakt in de repetitie ruimte, en sinds een tijdje staan ze ook al op de bühne. De band speelt muziek met een knipoog naar Muse, Bloc Party, Pink Floyd en andere Britse (garage)rockbands maar blijven compleet eigenwijs in hun muziek. Door dikke distortion, harde baslijnen , bombastische drums en de mooie sierlijke zanglijnen van de zangeres zetten ze hun eigen sound neer. Echter  zijn niet alle nummers zo ruig want door middel van zachte drums, toetsen en een rustige gitaar zijn er grote contrasten tussen de nummers opgezet.

Lees ook: € 16.000,- voor KNRM en Menheerse Werf

Dus… Zin in een feestje? Kom dan zaterdagavond 12 september naar het JAC aan de Molenweg in Middelharnis. De zaal opent om 21.00 uur en de band start een uur later. De entree is helemaal gratis. Voor meer informatie over de band en de agenda van Poppodium Jailhouse kunt u kijken op de website popstichtingjailhouse.nl.

 

 

Reacties