Online café van VVD over energie met Mirjam Nelisse

Foto: VVD Goeree-Overflakkee

Er speelt veel op het gebied van energie. Daarom komen VVD Goeree-Overflakkee enVoorne met een digitaal iCafé over energie.

Het iCafé vindt plaats op donderdag 14 januari om 19.30 uur, gewoon in je eigen woonkamer of kantoor. Dit digitale evenement is toegankelijk voor iedereen die erbij wil zijn. De gast van de avond is Mirjam Nelisse. Zij is VVD Statenlid in Zuid-Holland en kandidaat voor de Tweede Kamer.

Energie

Zoals gezegd speelt er veel op het gebied van energie. De klimaatverandering zorgt dat we keuzes moeten maken op het gebied van duurzaamheid. Maar ook geopolitiek gezien maakt onze afhankelijkheid van olie ons kwetsbaar.

Hoe bouwen we fossiele brandstoffen af? Kiezen we daarbij wel of niet voor kernenergie? En hoe beperken we de CO2-uitstoot? Gemeenten hebben een Regionale Energie Strategie opgesteld. Maar wat betekent dat voor inwoners en bedrijven?

Chat mee

Er is dus genoeg te bespreken rondom het thema energie. En jij kunt deelnemen aan het gesprek en je visie laten meetellen. Mirjam Nelisse neemt je deze avond mee in de actuele ontwikkelingen. Maar er is ook ruimte voor discussie en vragen rondom dit thema.

Wil je erbij zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Na je aanmelding krijg je meer informatie.