Primeur in het Streekmuseum

Foto: Betrand van den Boogert

Tijdens de drukbezochte Menheerse Havendag 5 juni j.l. was er in de stand van het Streekmuseum de gelegenheid om in historische kledij, compleet met Keuvel en Keurs, op de foto te gaan.

“Krientje“ en “Wullum” van Eck verzamelden de meeste ‘likes’  op de Facebookpagina van het Streekmuseum en winnen hiermee een exclusieve High Tea in het Streekmuseum.

Door activiteiten als deze aan te bieden wil het Streekmuseum iedereen kennis laten maken met de historie van ons mooie eiland en samen met u de verhalen over ons eiland blijven vertellen.

Lees ook: Historische markt aan de Voorstraat in Sommelsdijk

Heeft u het Streekmuseum wel eens bezocht? Elk seizoen zijn er wisselende tentoonstellingen. Dit jaar een mooie expositie van WO2GO, waarbij alle slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog een gezicht hebben gekregen.

Daarnaast zijn er spannende en leuke speurtochten voor de kinderen beschikbaar. Meer informatie over openingstijden en de wisselende exposities vindt u op de website www.streekmuseum.nl. Wilt u voor €20,- per jaar “ Vriend van het Streekmuseum”  worden, neem contact op met het Streekmuseum en krijg het gehele jaar gratis toegang.

Lees ook: Gemeenteraad op werkbezoek in de agrarische sector

Reacties