Wij als redactie gaan voor de volle 100% door

Foto: CC0

Het zijn bijzondere tijden. Maar de digitale wereld draait door en de redactie van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl dus ook.

Door Sam Fish

We doen al de hele week ons best om iedereen elke dag van het actuele nieuws te voorzien. En dat vraagt nogal wat van ons. De agenda’s zijn leeg, dus er zijn geen uitstapjes meer of interviews op locatie. Daarom is het af en toe even sprokkelen.

Zo kan het dus zijn dat er soms niets te melden is en dan ineens een hele boel. Maar we zetten hoe dan ook onze schouders eronder om alles zo goed mogelijk te doen. Zodra er iets te melden is doen we dat. En dat kan gaan over het aantal positieve corona-testen op het eiland of de aankondiging dat de blauwe container niet wordt opgehaald. Maar we proberen ook niet-corona gerelateerd nieuws te brengen. Al is dat nu dus even lastig.

Adverteren

Maar de website gaat dus gewoon door en dus kan er ook nog gewoon geadverteerd worden. Wij van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Alleen deze maand zijn de bezoekersaantallen al verviervoudigd. Dat is natuurlijk super leuk voor de redactieleden, maar ook voor de lokale ondernemers die adverteren op onze website.

Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Wil je een advertentie plaatsen op de website? Neem dan contact op met salesmanager Dave Zaal. Normaal gesproken komt hij graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Maar telefonisch kan er ook een hoop geregeld en besproken worden. Hij is te bereiken door een mailtje te sturen naar [email protected] of bel hem op 06 42 10 89 75.

Tips

Heb je een belangrijk nieuwtje, actie of iets anders te melden? Activiteiten en evenementen voor in de agenda zijn natuurlijk ook altijd welkom! Laat het ons dan weten. Dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].  Tips voor de redactie mogen hier ook altijd naartoe.

Wil je nou niets missen van al het nieuws op Goeree-Overflakkee? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je elke dag, één keer per week, of beiden, al het nieuws gewoon in je mailbox.