Veiligheidswaarschuwing g’woon saucijzenbroodjes

Foto: Image by giant_bilker0 from Pixabay

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) geeft een veiligheidswaarschuwing uit over de g’woon saucijzenbroodjes. Het gaat om allergenen door een verkeerde inhoud.

Door Sam Fish

In de verpakking van de saucijzenbroodjes zitten worstenbroodjes en daarin zit het allergeen melk. Dat staat echter niet op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Consumenten met een allergie voor melk worden dan ook verzocht om dit product niet te eten. Klanten die geen melk-allergie hebben kunnen dit gewoon lekker opeten.

Details

Om precies te zijn gaat het om de g’woon saucijzenbroodjes. Deze zijn verkocht in de winkels van COOP, Hoogvliet, Jan Linders, Poiesz en Sligro. Het gaat hierbij om de verpakkingen met houdbaarheidsdatum 26 april 2020 met een gewicht van 4 x 70 gram. Hierbij hoort de EAN-code 8710624296094.

Geld terug

Heb je een verpakking van de g’woon saucijzenbroodjes met de verkeerde inhoud gekocht? U kunt dan de EAN-code (streepjescode) uitknippen en opsturen naar het volgende adres. Hiervoor is geen postzegel nodig.

Consumentenservice
Antwoordnummer 3500
4140 VH Beesd

Doe er een briefje bij met je naam, rekeningnummer en in welke winkel de broodjes gekocht zijn. Het aankoopbedrag wordt dan overgemaakt. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de consumentenservice van g’woon. Zij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur via 0345-637548.

Bron: NVWA

Reacties