Rabobanken in actie voor de Voedselbank

Foto: PR Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden

De feestdagen zijn erg gezellig. Maar ze kosten vaak ook een hoop geld omdat we net iets meer willen doen dan normaal. Daarom is de Rabobank in actie gekomen voor de voedselbank.

Medewerkers van de Rabobank op de Zuid-Hollandse eilanden hebben goed hun best gedaan. Ze hebben de afgelopen weken zoveel mogelijk voedingsproducten ingezameld. Het doel daarvan was om de lokale voedselbanken te helpen aan goed gevulde pakketten voor de kerst.

Oproep

Het begon allemaal met een oproep van een aantal medewerkers. Zij vroegen hun collega’s om blikken en pakken met lang houdbare producten mee te brengen. Al die spullen werden verzameld in kratten. Iedereen op zijn eigen kantoor om het zo makkelijk mogelijk te houden.

Om ervoor te zorgen dat alles goed terecht komt is er vooraf aan de Voedselbanken gevraagd waar behoefte aan is. Op die manier kon elk kantoor de perfecte producten inzamelen.

Opbrengst

De inzamelingsactie heeft binnen een paar weken een mooie opbrengst geleverd. Er zijn namelijk ruim 30 kratten vol producten verzameld! Al die kratten werden deze week door de medewerkers verdeeld over de Voedselbanken. De actie was speciaal voor de Voedselbanken in Middelharnis, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Zo kan iedereen op de Zuid-Hollandse eilanden er een mooie kerst van maken dit jaar.

Foto Rabo actie - kratten voedselbank

Reacties