Deze week in het Diekhuus

Foto: Sam Fish

Er is elke week een hoop te doen in het Diekhuus en hetzelfde geldt voor deze week. U kunt donderdag een film kijken in de Rabobankzaal en zaterdag wordt er gedanst!

Filmhuis
Op donderdag 14 mei kunt u in de Rabobankzaal van het Diekhuus in Middelharnis kijken naar de documentaire ‘Gaudi – Sagrada’ van regisseur Stefan Haupt. Deze documentaire wordt vertoond in samenwerking met de KunstKijk. Kaarten hiervoor kosten € 7,- (Leden en CJP € 5,50). Als u online besteld via de website van het Diekhuus krijgt u € 0,50 korting. De film begint om 20.00 uur.

De Sagrada Família (Heilige Familie, voluit Basílica i Temple Expiatori de la Sagrada Família) is een basiliek in Barcelona, Spanje, ontworpen door Antoni Gaudí. De geschiedenis van het gebouw, dat sinds 1882 in aanbouw is en waarvan nu ongeveer de helft pas voltooid is, is het uitgangspunt van deze documentaire.

Lees ook: Wenskaarten voor de gedupeerden

Dance Classics
Om 22.00 uur is het dansen geblazen in de Foyer van het Diekhuus. Voor € 6,- kunt u de hele avond genieten van de beste dance classics uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90.

Een avondje terug naar de tijd van de wijde broekspijpen, de tijd van Saturday Night Fever en Grease, van Earth, Wind & Fire en Donna Summer. Maar ook de tijd van The Police, Doe Maar, The Specials en Status Quo: tijdens de Diekhuus Dance Classics gaat het dak eraf met vooral origineel vinyl uit de jaren zeventig en tachtig, met soms een uitstapje naar de jaren zestig of negentig.

Born To Be Alive, Disco Inferno, Paradise By The Dashboard Light, Superstition, Ballroom Blitz, I Feel Love, I Was Made For Loving You, Que Sera Mi Vida, Whole Lotta Rosie, Paranoid, YMCA, Blame It On The Boogie…

Deejay Spindoctor Ed maakt gebruik van zijn duizenden originele singles, LP’s en maxisingles uit de jaren ‘70, ‘80, ‘60 en ‘90. Honderden gegarandeerde floorfillers  heeft hij standaard bij zich, maar wil je één specifieke plaat graag horen, dan kun je dat altijd laten weten via [email protected].

Lees ook: Poes Lilly nog steeds vermist

Reacties