Jouw Marktkraamcheque voor Dierenambulance

Foto: PR Jouw Marktkraam Ouddorp

Vier oktober is traditioneel Dierendag. Ook Jouw Marktkraam in Ouddorp liet dat niet ongemerkt voorbijgaan.

Aan vrijwilligers Rinus en Ria van de Dierenambulance werd een cheque uitgereikt van 250 euro. De opbrengst kwam vanuit de goede doelen kraam.

“Spullen van huurders die hun onverkochte spullen soms achter laten kom bij de goede doelenkraam terecht. Deze brengen zo nog een mooi bedrag op voor goede doelen,” zegt Peter Grinwis, commercieel manager van deze unieke formule. Daarnaast sponsorde hij ook een kraam voor de Dierenambulance, waar zij diverse spullen verkopen, eveneens ten bate van de Dierenambulance.

“Dierenambulance Zuid-Holland Zuid is onderdeel van de keten dierennoodhulp van de Dierenbescherming,” vertelt vrijwilliger Rinus Grinwis. “Die keten bestaat uit een dienst waarbij dieren worden getransporteerd en zo nodig eerste hulp wordt verleend. Alles in het belang van dierenwelzijn en zonder winstoogmerk.”

Concept Jouw Marktkraam

Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou.

“Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar,” zegt Charlotte van der Linde, één van de vaste krachten. “Een winkel om gezellig te snuffelen dus. Op dit moment is er ook een actie. Huur een kraam voor 4 weken en krijg de vijfde week gratis.”

Reacties