Ryan van den Akker schitters vrijdag in Diekhuus

Actrice-zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster in tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady, en als de stem van Alfred Jodokus Kwak, is terug op het podium met haar eigenzinnige theatershow ‘Zoet-zuur’. Een speciale belevenis! Op vrijdag 18 januari is ze te zien in het Diekhuus te Middelharnis.

Samen met haar pianist Bart Rademakers neemt zij u mee op een kleurrijke zwerftocht van vertelsels en liederen.
Met haar bijzondere repertoire-keuze (‘Bel Ami’, ‘Ich will keine Schokolade’, ‘Liefde van Later’, ‘Stairway to Heaven’), haar verrassende interpretaties en bijzondere muzikale setting, trakteert zij haar publiek op kleinkunst, cabareteske nachtclubliederen, intense ballades en speelse acts.
En dan zowel in het Nederlands als Duits, Engels en Frans! Liederen en teksten om over te struikelen, in te bijten, om te zoenen of om over na te denken. En ook zomaar vrolijke gekkigheid (en altijd met een goed gestemde piano)! Met haar warme stem, feilloze intuïtie, indringende interacties en gevoel voor humor houdt zij het publiek in haar ban.

Bart Rademakers, al sinds jaar en dag internationaal actief als pianist/arrangeur in diverse orkesten en stijlen van klassiek tot jazz, speelt en zingt met Ryan in dit mooie en levendige programma.

Herman van Veen: “Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te ra-ken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, speelt met haar publiek, zingt de sterren van de hemel. Ze ontroert je tot op het bot en is dan weer hilarisch en fel. Niet doorsnee. Een kameleon. Een ware happening.”

Kaarten voor de voorstelling van vrijdag 18 januari zijn verkrijgbaar via de website van het Diekhuus. De entree bedraagt € 17,50 per persoon, dit is inclusief een consumptie aan de bar. De show begint om 20.15 uur.

Reacties