JMK Ouddorp draagt bij aan verenigingsproject

Foto: PR Jouw Marktkraam Ouddorp

Op donderdag 27 december waren diverse jongeren van verenigingen actief voor het project van de Commissie Verenigingswerk van de Hersteld Hervormde Kerk in Ouddorp.

Traditioneel halen zij na de kerstdagen lege flessen op en dragen daarmee bij aan het jaarlijkse doel. Dit jaar is dat voor het werk van Stichting Friedensstimme.

Jouw Marktkraam Ouddorp was het verwerkingspunt van alle lege flessen om ze uiteindelijk bij de Albert Heijn-vestiging in Ouddorp in te leveren. Jouw Marktkraam ondersteunde het werk door een gift vanuit de goede doelenkraam. In totaal werd er deze ochtend ruim 1300 euro opgehaald voor het verenigingsproject.

Friedensstimme
Stichting Friedensstimme staat al 35 jaar voor ondersteuning van christenen in de voormalige Sovjet-Unie bij hun evangelisatie- en zendingsactiviteiten. Zij stelt honderd evangelisten in staat om zich volledig aan evangelieverkondiging te wijden en voorziet hen van lectuur en middelen voor vervoer. Daarnaast heeft Friedensstimme als doel christenen in Nederland betrokken te laten zijn bij broeders en zusters in Rusland en omliggende landen.

Reacties