Vernieuwde website cursusaanbod Bieb

Foto: PR Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

De zomer is nog niet ten einde, maar….bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta wordt er momenteel hard gewerkt aan het cursusaanbod najaar 2018.

Het aanbod is divers; van talencursus (o.a. Spaans, Italiaans, Frans en Engels op diverse niveaus) tot Yoga en van Boek&Film-activiteiten tot een cursus Computerbasisvaardigheden voor beginners. Er is voor elk wat wils.

Vanaf dinsdag 7 augustus is het cursusaanbod beschikbaar op bzhd.nl/cursussen en kan er online (en aan de balie in de Bibliotheekvestigingen) worden ingeschreven.

Nieuwe digitale omgeving
De afgelopen jaren was het cursusaanbod van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta te vinden op leerenbeleef.nl. Met de overgang naar de nieuwe website bzhd.nl/cursussen komen de inloggegevens van Leer en Beleef te vervallen. Leden van de Bibliotheek kunnen voortaan inloggen met hun bibliotheekpas (pasnummer / gebruikersnaam) en het bijbehorende wachtwoord. Niet-leden kunnen eenvoudig een account aanmaken. Volg hiervoor de instructie op de website.

Hulp nodig?
Gebruikersnaam/wachtwoord van uw bibliotheekpas vergeten of hulp nodig bij het aanmaken van een account? Stuur een email naar [email protected]  of kom langs in de Bibliotheek. De Bibliotheekmedewerkers aan de balie helpen u graag.

LEES OOK: Riek Verschut heeft eindelijk haar driewielzitfiets 

De medewerkers en docenten van de Bibliotheek wensen u nog een mooie zomer en hopen u in het najaar weer te mogen ontmoeten bij één of meerdere cursussen/activiteiten in de Bibliotheek.

Reacties