Dit is het gezelligste terras van Goeree-Overflakkee

Foto: Nieuws.nl

Op donderdag 11 juni vroegen wij de lezers van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl om te stemmen op het gezelligste terras van Goeree-Overflakkee. En dat is gedaan!

Door Sam Fish

Leuke terrasjes zijn er natuurlijk genoeg op Goeree-Overflakkee. Daarom hebben we de verkiezing iets breder getrokken dan dat. We hebben onze lezers ook laten stemmen op de leukste horecamedewerker van Goeree-Overflakkee. In totaal zijn er 120 stemmen uitgebracht voor het gezelligste/leukste/mooiste terras van Goeree-Overflakkee. En daarnaast is er 10 keer gestemd op de leukste medewerker.

Uitslag

De stemmen zijn inmiddels bij elkaar opgeteld en dus is er een winnaar bekend. Laten we beginnen met de leukste horecamedewerker van Goeree-Overflakkee. Met maar liefst 2 van de 10 stemmen gaat die titel naar Rodina Hofma. Zij werkt bij het Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam in Ouddorp.*

De uitslag van het gezelligste terras was eigenlijk al heel snel heel duidelijk. Blijkbaar wilde de winnaar van vorig jaar er wéér met de prijs vandoor. We hebben zomaar het idee dat hij al zijn gasten heeft gevraagd om te stemmen. En veel van hen hebben dat zeker gedaan! Met 66 van de 120 stemmen is de winnaar namelijk, voor de tweede keer op rij, Stadscafé Goeree in Goedereede.*

Winnaars

Beide winnaars kunnen binnenkort een bezoekje verwachten, uiteraard op afspraak. Niemand staat ten slotte graag voor een gesloten deur. Namens de hele redactie van Goeree-Overflakkee.nieuws.nl en natuurlijk alle horecaondernemers van Goeree-Overflakkee; Bedankt voor het stemmen. Het was mooi om te zien hoe enthousiast iedereen reageerde op de actie.

En volgend jaar doen we dit gewoon nog een keer!

*Over de uitslag van de verkiezing valt niet te discussiëren.