Nieuwe voorstellingen van de Klokkendieven

Foto: PR Toneelclub De Klokkendieven

Toneelclub De Klokkendieven uit Goedereede heeft weer leuke voorstellingen op het programma staat en daar kun jij bij zijn! De voorverkoop is namelijk weer begonnen.

In maart 2019 voert de toneelgroep het blijspel ‘Martha en Mathilda’ op van Pol Anrys. Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd en runnen een hotel ‘De Goudfazant’. Om uit de financiële problemen te komen verzinnen ze een lucratieve list, maar dan komen de notaris en iemand uit het criminele circuit langs. Terwijl een groep wielrenliefhebbers in het hotel logeert komen er nog meer vreemde bezoekers voorbij die het de twee zussen wel erg lastig maken, er mag ten slotte niet ontdekt worden wat ze allemaal uitspoken. Kortom een sprankelende cocktail van komische, soms spannende en vaak hilarische situaties.

Voorstellingen
De voorstellingen vinden plaats in Oostdam aan de Jongkoenstraat 1 in Goedereede. Deuren opnen daar om 18.45 uur en de voorstelling begint rond 19.30 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 10,- per stuk en zijn te koop bij VVV Ouddorp, Spar Goedereede en Jaap Boone Witgoed in Stellendam.

De toneelgroep treedt meerdere avonden op en wel op 8, 9, 15, 16, 21, 22, 23, 29 en 30 maart. Dit wil je toch niet missen?

Reacties