60-jarig huwelijk in Oude-Tonge

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Maandag 25 januari werd het echtpaar Troost-Dieks uit Oude-Tonge verrast met een bezoek van loco-burgemeester Gerrit de Jong in verband met hun 60-jarig huwelijk.

Het echtpaar Troost ontmoette elkaar in het restaurant van de ouders van de heer Troost in Overschie. Daar sloeg de vonk tijdens een dansavond over. Het gesprekje dat die avond volgde was het begin van hun relatie en afgelopen zondag vierden zij hun 60-jarig huwelijk.

Samen kregen ze drie kinderen, zes kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. In zijn werkzame leven was de heer Troost vrachtwagenchauffeur, mevrouw Troost zorgde voor de kinderen. Toen de kinderen wat ouder werden heeft het jubilerende echtpaar jarenlang een cafetaria in Oude-Tonge gehad.

LEES OOK: Nieuwe records voor Schotejillers

Zondag vierden ze samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hun 60-jarig huwelijk in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, de geboorteplaats van zowel de heer als mevrouw Troost. Het was een erg leuke, maar ook vermoeiende dag. Jammer genoeg gaat de gezondheid van het echtpaar de laatste jaren achteruit.

Loco-burgemeester Gerrit de Jong feliciteerde de familie met hun diamanten huwelijk en overhandigde namens de gemeente Goeree-Overflakkee een mooi bloemstuk.

familie Troost 2 familie Troost

Reacties

Cookieinstellingen