Gemeentebestuur bezoekt omgeving Goedereede

jun 13 , 15:27 Gemeente
whatsapp image 2024 06 09 at 105131
Raads- en collegeleden gaan donderdag 20 juni vanaf 19.30 uur in gesprek met inwoners van Goedereede, Havenhoofd en Oostdijk/Nieuwendijk.
Dat doen ze in verenigingsgebouw Oostdam in Goedereede. Welke ideeën zijn er voor de kernen? Waar liggen de zorgen? En welke kansen zijn er? Daarnaast is er een markt waar bezoekers informatie op kunnen halen en vragen kunnen stellen. Bijvoorbeeld over het verduurzamen van een woning. Of over het project 'De Goede Nieuwe Tijd', over ouder worden op Goeree-Overflakkee.
Alle onderwerpen zijn in te brengen en te bespreken. Daarnaast haakt de gemeente tijdens de inwonersavond zoveel mogelijk aan op onderwerpen die binnen de kern zelf spelen. Denk bijvoorbeeld aan woningbouw, overlast van reeën én herbestrating na aanleg van glasvezel. Ook onkruid én PMD-afval zijn onderwerpen waar het gesprek over kan gaan.

Deel alvast wat voor u belangrijk is

De gemeente wil zo goed mogelijk in kunnen spelen op de wensen van aanwezigen. Daarom kunnen inwoners alvast doorgeven welke onderwerpen zij belangrijk vinden om te bespreken.
Om zo goed mogelijk op de wensen in te spelen, kunnen inwoners uit Goedereede, Havenhoofd en Oostdijk/Nieuwendijk alvast doorgeven welke onderwerpen zij belangrijk vinden om te bespreken. Dat kan via praatmee.goeree-overflakkee.nl .

Over de kerncontactbezoeken

De gemeenteraadsleden en collegeleden gaan langs alle dorpskernen op Goeree-Overflakkee. Hierbij is het doel om zoveel mogelijk onderwerpen op te halen die belangrijk zijn voor inwoners. Het bezoek aan Goedereede, Havenhoofd en Oostdijk/Nieuwendijk is het zevende kerncontactbezoek. Dit jaar en in 2025 volgen nog zeven bezoeken.