Connexxion terug op Goeree-Overflakkee

Foto: Sam Fish

De provincie Zuid-Holland heeft bekend gemaakt dat Connexxion weer terug komt in de Hoeksche Waard en op Goeree-Overflakkee.

Het bedrijf heeft op basis van prijs en kwaliteit een gunstige aanbieding gedaan en mag nu de komende acht jaar het Openbaar Vervoer op Flakkee regelen. De nieuwe regeling gaat in vanaf 13 december dit jaar.

Lees ook: Grote betrokkenheid tijdens opschoondagen

R-Net
De bussen rijden van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Connexxion introduceert ook de R-Net-Formule voor de verbinding tussen Dirksland en Rotterdam Zuidplein. R-Net is het nieuwe OV-concept dat de hele Randstand moet gaan ontsluiten. De rood-grijze bussen zullen in de ochtendspits negen keer per uur rijden en tijdens de avond spits acht keer per uur. Deze bussen beschikken ook over gratis Wi-Fi en USB-oplaadpunten. In de daluren mag ook de fiets mee de bus in.

Betalen en overstappen
Connexxion gaat het ook mogelijk maken om achteraf te betalen, wat handig is als de oplaadpunten in het dorp het niet doen. Daarnaast komen er ook speciale abonnementen en wordt het overstappen op de RET makkelijker doordat de onderlinge communicatie beter wordt.

Lees ook: The General Public: Covers zijn niet ons ding

Reacties

Cookieinstellingen