Let op! Wijzigingen rondom Hemelvaartsdag en Pinksteren

Foto: Sam Fish

Rondom Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn er enkele wijzigingen in de gemeentelijke dienstverlening en de afvalinzameling.

Zo zijn er andere openingstijden van het gemeentehuis, maar ook het Streekarchief en de milieustraat. En let op het legen van de vuilcontainers.

Gewijzigde openstelling gemeentehuis, milieustraten en Streekarchief
Op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) en vrijdag 11 mei zijn het gemeentehuis en het Streekarchief gesloten. De milieustraten zijn op Hemelvaartsdag gesloten. Op vrijdag 11 mei en op zaterdag 12 mei zijn de milieustraten volgens de gebruikelijke tijden geopend. Het gemeentehuis is op dinsdagavond 15 mei eenmalig geopend tussen 18.00 en 20.00 uur. Maak eenvoudig online een afspraak om langs te komen via www.goeree-overflakkee.nl/afspraak. Op Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei) zijn het gemeentehuis, de milieustraten en het Streekarchief gesloten.

Kijk voor actuele openingstijden van het gemeentehuis, de milieustraten en het Streekarchief op de website van de gemeente. www.goeree-overflakkee.nl.

Gewijzigde inzameling restafval
De ophaalroute van Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) voor restafval wordt op zaterdag 12 mei gereden. De gemeente verzoekt inwoners van Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet om de groene containers op zaterdag voor 07.30 uur aan de straat te zetten. De ophaalroute van Tweede Pinksterdag (maandag 21 mei) voor restafval wordt al op zaterdag 19 mei gereden. De gemeente verzoekt inwoners van Stellendam, Goedereede en Ouddorp om de groene containers op zaterdag voor 07.30 uur aan de straat te zetten.

LEES OOK: Speciale huldiging voor eilandelijke zwemmers!

Gewijzigde inzameling oud papier
De ophaalroute in mei voor oud papier in Goedereede die normaal op de derde zaterdag van de maand (19 mei) wordt gereden, is eenmalig verplaatst naar de vierde zaterdag van de maand (26 mei).

Voor vragen over niet geleegde containers kunt u contact opnemen met Renewi via telefoonnummer 0800 354 50 00.

Calamiteiten en spoedeisende jeugdhulpkwesties
Bij calamiteiten, waarvoor de buitendienst ingeschakeld moeten worden, kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met de calamiteitentelefoon: (0187) 47 53 35. Bij spoedeisende jeugdhulpkwesties kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met het crisisinterventieteam: 010 233 00 00.

Online dienstverlening
Veel informatie over producten en diensten van de gemeente is te vinden op de website. Inwoners kunnen ook een vraag stellen per e-mail: [email protected]. Deze vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

Reacties

Cookieinstellingen