Gratis juridisch advies op Flakkee

Foto: PR Rechtswinkel Goeree-Overflakkee

Iedere dag hebben we bewust en onbewust met het recht te maken. Het recht speelt een rol bij bijvoorbeeld de afspraken die u maakt, uw rechten en plichten als werknemer en hoe de overheid u dient te behandelen.

Juridische vragen of onduidelijkheden komen dan ook vaak genoeg voor. In dat geval staat de Rechtswinkel Goeree-Overflakkee voor u klaar.

De rechtswinkel houdt iedere vrijdag een spreekuur van 19:30 tot 21:00 uur op een van zijn locaties. Het vindt in Oude-Tonge, Middelharnis of Numansdorp plaats en u bent hier zonder afspraak welkom. Op de website rechtswinkelgo.nl is een overzicht te vinden op welke vrijdag er op welke locatie een spreekuur te bezoeken is.

Tijdens dit spreekuur kunt u uw verhaal doen aan twee medewerkers. Het is daarbij handig als u alle relevante documenten bij de hand hebt. Wanneer de medewerkers een helder beeld van uw vraag of probleem hebben dan wordt er een gratis juridisch advies geschreven. Dit ontvangt u vervolgens binnen twee weken per post of per email.

LEES OOK: Windpark Battenoert deelt met omgeving

De adviezen van de Stichting Rechtswinkel Goeree-Overflakkee worden verleend door rechtenstudenten, die hun taken op vrijwillige basis verrichten. Nieuwe medewerkers zijn tevens altijd welkom. Wanneer een student het eerste jaar van zijn of haar rechtenstudie heeft voltooid dan kan hij of zij contact met ons opnemen. Het verlenen van deze adviezen is erg leerzaam met het oog op de latere beroepspraktijk en de werkzaamheden bij de rechtswinkel zijn daarbij ook goed met een studie te combineren. Iedereen die interesse heeft of een vraag wil stellen aan de rechtswinkel kan een email sturen naar: [email protected]

Reacties