“TOF dat jullie er allemaal zijn!”

Foto: Sam Fish

De Menheerse Werf was vrijdagavond 27 maart gevuld met enthousiaste mensen die allemaal kwamen voor de lancering voor de eerste editie van het enige echt TOF-Magazine.

“Het is ongeveer een jaar geleden dat we met elkaar aan de keukentafel zaten”, vertelt een van de oprichtsters. “We hebben daar bedacht wat we wilden bereiken en daarom is het zo TOF dat jullie er allemaal zijn, bij deze bijzondere avond hier in de Menheerse Werf. Namelijk de lancering van ons eerste magazine”.

Het magazine staat vol met foto’s en inspirerende verhalen over Flakkee en haar inwoners. En hoewel TOF immens populair is op de Social Media was het toch belangrijk om ook een magazine uit te brengen. “We willen graag iedereen laten zien hoe mooi dit eiland is. En niet iedereen is actief op het internet”, vertelt vrijwilligster Moniek. “En met het uitbrengen van een magazine kun je toch weer andere mensen bereiken. Het is de bedoeling dat we in het najaar nog een magazine uitbrengen en als het aan ons ligt komen er nog meer”.

Lees ook: Goïnza: Jongens, we zijn toch geen cliché band?!

TOF
TOF staat voor Trots Op Flakkee, een medium dat de schoonheid van Goeree-Overflakkee benadrukt. In december had de Facebookpagina binnen 48 uur al 1000 likes behaald en ook de website wordt inmiddels drukbezocht.

“We willen graag alle sponsoren bedanken voor hun steun, zonder hen was dit natuurlijk nooit gelukt”, zegt Moniek. “We hopen dat het magazine goed wordt ontvangen en dat iedereen mag zien hoe mooi ons eiland echt is”. Het magazine heeft een oplage van 5000 exemplaren. Waar die verkrijgbaar zijn, is te vinden op de website trotsopflakkee.nl.

Lees ook: Pannenkoekendag op De Regenboog

Reacties

Cookieinstellingen