Opleidingen Nederlands als tweede taal

Foto: Pixabay; StockSnap

Binnenkort start het Albeda College in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee met het geven van cursussen Nederlands als tweede taal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij het Albeda College.

De cursussen zijn bedoeld voor mensen van buitenlandse afkomst die de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen. Voorwaarden om deel te kunnen nemen zijn dat u niet (meer) inburgeringsplichtig bent en dat u staat ingeschreven in de gemeente Goeree-Overflakkee.

De opleiding duurt een jaar en er wordt geen les gegeven in de schoolvakanties. De lessen vinden plaats op drie dagen. De maandag is voor de licht gevorderden (niveau A1 naar A2), de woensdagavond is voor beginners (A0 naar A1) en de cursus voor gevorderden (A2 naar B1 en het Staatsexamen) heeft nog geen dag, maar die wordt nog bekend gemaakt.

LEES OOK: Gratis subsidiedatabank voor Flakkeese ondernemers en verenigingen

De opleiding voor Nederlands als tweede taal start in maart 2018 en wordt gegeven op het Albeda College, gebouw de Sjem aan de Koningin Julianaweg 55 in Middelharnis. Kosten voor de opleiding zijn er niet, deelname is geheel gratis.

Informatieavond
Op maandag 12 maart 2018 wordt van 19.00 tot 21.00 uur in De Sjem, Koningin Julianaweg 55 in Middelharnis, een informatieavond georganiseerd. U bent van harte welkom!

Mocht u meer informatie willen of u willen aanmelden dan kan dat via e-mail:┬á[email protected].

Reacties