CDA komt met sterke kandidaten

Foto: PR CDA Goeree-Overflakkee

Het CDA Goeree-Overflakkee is klaar voor de verkiezingen. Met het verkiezingsprogramma ‘Voor het eiland dat we door willen geven’ waarbij het CDA kiest voor het eiland waar we zorgen voor elkaar, aangenaam wonen en werken & ondernemen.

Met 35 kandidaten vanuit heel Goeree-Overflakkee, met als lijsttrekker Tea Both-Verhoeven en als lijstduwer wethouder Arend-Jan van der Vlugt.

Kandidaten uit verschillende kernen en sectoren
Tea Both (55) uit Dirksland is lijsttrekker voor het CDA Goeree-Overflakkee en is de vertegenwoordiger vanuit de zorg. Tea heeft vele jaren in de thuiszorg gewerkt en is nu manager van woonzorglocatie Geldershof in Dirksland.

Dirk Pijl (63) uit Goedereede vertegenwoordigt de westkant van het eiland en de visserijsector. Dirk werkt al vanaf jonge leeftijd in de visserijsector en is bestuurslid van de visserijvereniging.

Lobke van Oorschot (41) uit Achthuizen vertegenwoordigt de oostkant van het eiland en de agrarische sector. Lobke heeft in diverse functies binnen deze sector gewerkt en woont op een akkerbouwbedrijf.

Daniël Huising (36) uit Sommelsdijk is de vertegenwoordiger vanuit het onderwijs en het verenigingsleven. Daniël staat voor de klas in Middelharnis, geeft tennisles in Melissant en zet zich in voor het jongerenwerk van de kerk.

Ondernemer en wethouder Arend-Jan van der Vlugt (45) uit Stellendam is lijstduwer voor het CDA Goeree-Overflakkee. Arend-Jan is beschikbaar om als wethouder zijn vele inspanningen voor het eiland dat we door willen geven voort te zetten.

LEES OOK: Opdat we het nooit vergeten! Nieuw herdenkingspaneel in Den Bommel

Voor het eiland dat we door willen geven
Het CDA op Goeree-Overflakkee is een toekomstgerichte volkspartij die zich vanuit de christelijke traditie inzet voor het eiland dat we door willen geven aan onze kinderen en kleinkinderen. Het eiland waar we zorgen voor elkaar. Het eiland waar we aangenaam wonen. Het eiland waar we werken en ondernemen. Met kandidaten die betrokken zijn bij het eiland en weten wat er speelt in de verschillende kernen en sectoren.

CDA blij met vele steunbetuigingen
Het CDA heeft de afgelopen vijf jaren als positief-kritische coalitiepartij verantwoordelijkheid gedragen en meegebouwd aan de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. De inspanningen van de wethouder en gemeenteraadsleden van het CDA kunnen op brede steun rekenen. Het CDA verwacht bij de komende verkiezingen minimaal de tweede partij van het eiland te worden. Zo hoopt het CDA zich de komende periode met meer volksvertegenwoordigers te kunnen inspannen voor het eiland dat we door willen geven aan onze kinderen en kleinkinderen.

Kandidaten CDA Goeree-Overflakkee
1. Tea Both-Verhoeven (Dirksland)
2. Dirk Pijl (Goedereede)
3. Lobke van Oorschot-Coppens (Achthuizen)
4. Daniël Huising (Sommelsdijk)
5. Rudie Heintjes (Oude-Tonge)
6. Bram Pijl (Ouddorp)
7. Liesbeth Keijzer-Westhoeve (Stellendam)
8. Joar van der Velde (Herkingen)
9. Manel van der Sleen (Goedereede)
10. René Sauren (Den Bommel)
11. Diana Nuij-Meijer (Stellendam)
12. Jan-Anton Houweling (Middelharnis)
13. Jan van Eijken (Sommelsdijk)
14. Cor van Leeuwen (Melissant)
15. Cees Neels (Ooltgensplaat)
16. Henk van Putten (Dirksland)

35. Arend-Jan van der Vlugt (Stellendam)

Reacties