Kerst in het City Center

Foto: Sam Fish

De afgelopen weken is er een hoop gedaan om het City Center Goeree-Overflakkee in kerstsferen te krijgen, maar dit is toch wel het kersje op de taart!

Naast de feestmaandactie waarbij je prachtige prijzen kunt winnen en sfeerverlichting in de bomen staat er nu namelijk ook een gigantische kerstboom op het Diekhuusplein.

“Deze kerstboom is een blikvanger in het dynamische centrum, maar mensen hebben behoefte aan meer sfeer in het centrum en deze boom is daar een mooi begin van,” zegt burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman bij het ontsteken van de kerstboom op vrijdagavond 8 december. “Met al deze kerstverlichting in het dorp voelt het nu een beetje alsof we in Disney lopen.”

Met het ontsteken van de grote kerstboom midden op het plein hoopt Bedrijveninvesteringszone (BIZ) City Center Goeree-Overflakkee een nieuwe traditie in handen te hebben. “Het afgelopen jaar is er een hoop gedaan aan de uitstraling van het winkelcentrum en we willen dan ook graag de gemeente bedanken voor de betrokkenheid en goede samenwerking,” zegt Peter Visser, voorzitter van de BIZ. “We zijn er heel erg blij mee en we hopen dat we dit nog vele jaren kunnen voortzetten zodat we samen het City Center perfect kunnen maken.”

LEES OOK: Rabobank gaat terug naar de Roots

“Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, collega’s zijn vaak zelfs jaloers en vragen hoe we het toch doen met de ondernemers hier,” vertelt de burgemeester, “maar ik zeg altijd dat ze het gewoon moeten doen. Ga eens om tafel met de lokale ondernemers en kijk eens wat je voor elkaar kunt betekenen. Je moet nu eenmaal samenwerken om gewenste resultaten te behalen, dat geldt voor ieder vlak en dus ook voor het opknappen van ons City Center. Ik ben ook erg blij met de samenwerking en daar gaan we ook gewoon mee door, want er staat nog een hoop op het programma.”

Met het ontsteken van de grote kerstboom voelt het dan echt als december en met die sfeer wil je toch ook gewoon kerstinkopen doen in het City Center?

Reacties